Chauffeur CE – camion+remorque

Gent
CE
National
Trajets de jour
10 - 12/jour
24B00094

Functie omschrijving

Voor dit familiebedrijf met verschillende vestigingen in oa Gent, Vilvoorde en Charleroi zijn we op zoek naar chauffeurs CE voor transport afzetcontainers. Dagelijks zal je ervoor zorgen dat de volle containers ( kunnen zowel open als gesloten containers zijn) worden opgehaald en gewisseld met een lege container. Jouw klanten zijn vooral drukkerijen, distributiecentra en fabrieken in de papier/verpakkingssector. De containers bevatten voornamelijk papier en karton. Per dag zal je tussen de 3 - 7 stops doen en je werkt in jouw eigen regio. Bij opstart wordt er een opleidingsperiode voorzien met een andere chauffeur om de verschillende klanten te leren kennen. Na deze periode ga je zelfstandig aan de slag. Stiptheid en motivatie zijn zeer belangrijk. Bij de meeste klanten zijn de containers een onderdeel van het productieproces en dienen de containers dus tijdig gewisseld te worden om het stilvallen van de productie te vermijden.

Functie eisen

- Rijbewijs: CE

Arbeidsvoorwaarden

- Loon: 500-550 per week t- Maaltijdcheques: 4.15€/dag bij vast contract t- Overuren vanaf: Volgens barema t- Beschikbaarheidstijd: 100% t- Vrachtwagen mee naar huis: nee
Chauffeur CE – camion+remorque
Hi There!

Vous n'avez pas encore de compte?
Alors créez-en un tout de suite !

s'abonner

24/7 Chauffeursdiensten utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.