Chauffeur CE pakkettenlijn

Maasmechelen
B C CE
Limbourg
National Navette Sur le terrain
Quart de jour
8 - 10h/jour
24A00874

Functie omschrijving

Als chauffeur CE pakkettenlijn bestaat je dag uit het laden van vrachtwagens met afgewerkt substraat champignonmest. Onze klant is een van de grootste spelers in een niche markt en distribueren hun product wereldwijd. Het substraat wordt los geleverd of samengeperst in afgekoelde pakketten die dan in containers overzee worden getransporteerd.

Je start je dag ongeveer om 5u 's morgens met het laden van de vrachtwagens. Dit kan los substraat zijn, maar voornamelijk zijn dit pakketten samengeperste champignonmest. Ook rijdt je ladingen naar de koelcel. Hier worden de pakketten afgekoeld tot 0 graden om dan wereldwijd getransporteerd te worden.

Je werkt +/- 40u/week en er wordt verwacht dat je af en toe ook op een feestdag komt meewerken. Er heerst een familiale sfeer waarbij iedereen meewerkt aan de groei en het professionele karakter van het bedrijf. Zin om dit team te komen versterken?

Functie eisen

  • Rijervaring C/CE
  • Affiniteit met de agrarische sector
  • Goede communicatieve vaardigheden

Arbeidsvoorwaarden

  • €14,4577/uur + €0,40/uur ploegenpremie+ €1/uur bruto extra indien werken voor 6u en na 18u
  • €8/dag maaltijdcheques
  • DKV hospitalisatieverzekering voor het hele gezin indien vast in dienst
Chauffeur CE pakkettenlijn
Hi There!

Vous n'avez pas encore de compte?
Alors créez-en un tout de suite !

s'abonner

24/7 Chauffeursdiensten utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.