Chauffeur CE huif met of zonder meeneemheftruck

Tessenderlo
CE
International National
Trajets de jour
12 - 15h/jour
24B00121

Functie omschrijving

Voor onze klant in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur CE huifwagen. Als je bereid bent om met de meeneemheftruck te werken, wordt je hiervoor extra verloond. Ervaring is geen noodzaak, maar wel de motivatie om het te willen leren. Je krijgt inhouse een opleiding om met een kooiaap te leren rijden. Ervaring is natuurlijk een grote plus. Je dag start 's morgen tussen 4 en 6 uur. Overnachtingen zijn mogelijk, maar ben je liever elke avond thuis, kan dat ook. Je zal voornamelijk in de Benelux rijden, maar soms ga je ook wel eens naar Frankrijk en Duitsland. Gemiddeld doe je een 12 max 15 uren. Je vervoert voornamelijk palletgoederen. Men rijdt vooral met Volvo en Daf trucks , na een maand krijg je je eigen wagen toebedeeld. Het is bespreekbaar om de wagen mee naar huis te nemen, afhankelijk waar je woont. Mocht je een ADR-attest colli hebben, is dit zeker een plus. De klant streeft naar het leveren van excellente kwaliteit, mede voorzien ze ook veel aandacht aan opleiding en bijscholing van het eigen personeel. Wil jij graag deel uitmaken van een bedrijf in volle expansie met familiale waarden? Stuur ons je cv zeker door!

Functie eisen

- Rijbewijs: CE

Arbeidsvoorwaarden

- Loon: €700 - €800 - Maaltijdcheques: €8/dag met meeneemheftruck - Beschikbaarheidstijd: 99% - Vrachtwagen mee naar huis: bespreekbaar
Chauffeur CE huif met of zonder meeneemheftruck
Hi There!

Vous n'avez pas encore de compte?
Alors créez-en un tout de suite !

s'abonner

24/7 Chauffeursdiensten utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.