Chauffeur CE

Genk
CE
ADR colli
National
Trajets de jour
12 - 15h/jour
24B00341

Functie omschrijving

Als veelzijdige chauffeur voor dit bedrijf zal je met verschillende combinaties rijden, vrachtwagen zeecontainer chasis, bulkcontainer en zeilcontainer. Met de bulkcontainer (30ft) vervoer je allerlei verschillende goederen, PE korrels, bier... soms zijn deze reeds gevuld en weet je niet wat er in zit. Je neemt ook altijd een liner mee onder de chasis. Je lost bij de klant en vervolgens hang je de liner in. Dit is +/- 30 min werk. Met de zeilcontainer (45ft) of trailer op Chasis wordt er gereden voor Aperam. Ook hier komt er fysiek werk bij te kijken, je dient het dak van de zeilcontainer te openen, tir koord volledig losmaken dit is 2x per /dag. Je wordt geladen. Wanneer je met de trailer rijdt zal je de zijkant moeten openen. Je rijdt naar SML om de staalrollen te lossen. Er is een beurtrol om op zaterdag te werken dit valt max 5x per jaar voor. Je start +/- om 6 uur, gemiddeld aantal uren per dag zijn 12 à 15 uur. Dat de chauffeurs goed overeen komen is voor dit bedrijf zeer belangrijk! Ze organiseren dan ook zomer en een winterborrel voor hun!

Functie eisen

- Rijbewijs: CE - Certficaat: ADR colli

Arbeidsvoorwaarden

- Loon: 600 - 700 per week - Beschikbaarheidstijd: 99% - Vrachtwagen mee naar huis: nee - Overige vergoedingen: Zaterdag 150% Zondag 200%
Chauffeur CE
Hi There!

Vous n'avez pas encore de compte?
Alors créez-en un tout de suite !

s'abonner

24/7 Chauffeursdiensten utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.