Chauffeur C: Vervoer van bouwmaterialen (VAC587B)

Putte
C
National
Trajets de jour
Environ 12h/jour
24B00442

Functie omschrijving

Werk je graag bij een stabiel bedrijf met sympathieke collega's die nog plezier hebben in hun job? Zin in een uitdaging? Lees dan zeker verder.. Voor dit bedrijf, gespecialiseerd in het bevoorraden van werven, zal je dag beginnen rond 6h en zal je werven en bedrijven regio Antwerpen en Vlaams Brabant voorzien van bouwmaterialen en isolatie. Hiervoor gebruik je een camion met kraan + kiepfunctie. Op deze dynamische job met veel verscheidenheid leer je steeds nieuwe mensen kennen die zoals jij instaan voor hun vak. We zoeken een leergierig en gedreven persoon die instaat voor een langdurige samenwerking. Heb je nog niet de max aan ervaring? Er is een opleiding on-the-job voorzien, het aller-belangrijkste is je inzet. Als je je geroepen voelt om deze verantwoordelijke taak uit te voeren waarvoor je ook nog goed betaald wordt, reageer dan snel!

Functie eisen

- Rijbewijs: C t- Affiniteit met de bouwsector. Ervaring met kraan is een plus, maar geen must. Opleiding van +- 14dagen is voorzien.

Arbeidsvoorwaarden

- Loon: 520-620 t- Maaltijdcheques: €7/dag t- Beschikbaarheidstijd: 100% t- Vrachtwagen mee naar huis: bespreekbaar t- Overige vergoedingen: ARAB
Chauffeur C: Vervoer van bouwmaterialen (VAC587B)
Hi There!

Vous n'avez pas encore de compte?
Alors créez-en un tout de suite !

s'abonner

24/7 Drive utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.